CCVshop review

Over CCVshop

CCV-Shop logo

Als je altijd al de wens hebt gehad om een webshop te beginnen, dan is het aanbod van ccvshop zonder meer een goede keus. Als (beginnende) ondernemer weet je vaak niet alle ins en outs van ecommerce, de begeleiding die je van ccvshop krijgt is daarom zeker een pluspunt. Door een slim opgezette structuur heb je zelf veel vrijheid om je eigen webshop geheel naar eigen inzicht in te richten. Een mooi voordeel is ook dat ccvshop.nl een van de grotere partijen in nederland zijn op het gebied van ecommerce, hun ervaring werkt dus direct in jouw v

CCVshop iets voor jou?

het platform

[p]Het opzetten van een eigen webshop binnen het platform van ccvshop is eenvoudig en erg gebruiksvriendelijk. Je hebt een keuze uit drie verschillende pakketten, zodat er voor elk type webshop een passend aanbod is. Weet je nog niet zeker of de dienstverlening van ccvshop aansluit op je verwachtingen, dan kan je zelfs een gratis webshop openen. Op die manier loop je geen enkel risico en kan je de meeste functies vrijblijvend uitproberen. Als je al een ervaren internetondernemer bent, dan ben je waarschijnlijk beter af met een van de grotere webshop pakketten.

Voorbeelden

Vanzelfsprekend wil je van te voren weten wat je kan verwachten en wat de mogelijkheden zijn. Op de website van ccvshop.nl zie je verschillende voorbeelden staan van andere internetondernemers die hun webshop bij ccvshop hebben ondergebracht. Zo zie je direct dat je veel vrijheid hebt als het gaat om het vormgeven van je toekomstige webshop. Als je een beetje verstand hebt van html kan je jouw webshop volledig naar wens vorm geven. Ook als je er weinig verstand van hebt of te weinig tijd kan je kiezen uit verschillende ‘themes’ die goed aansluiten bij je huisstijl.

Prijzen

Het beginnen van een eigen webshop hoeft niet duur te zijn. Naast het gratis pakket heeft ccvshop.nl nog twee grotere pakketten. Je kan zo eenvoudig het budget in eigen hand houden en de webshop upgraden als dat nodig is. Het goedkoopste betaalde pakket kost slechts € 19.95 en het grootste pakket kost slechts 20 euro meer. Het verschil zit met name in het aantal producten wat je in de webshop kunt plaatsen, het grootste pakket biedt ruimte aan voor maar liefst 15.000 producten.

Features en extra info

Voor elke webshop is een koppeling met de diverse social media kanalen van levensbelang. Die mogelijkheid biedt ccvwebshop.nl dan ook standaard aan. Daarnaast zijn nagenoeg alle betaalmogelijkheden beschikbaar. Om het extra makkelijk te maken heeft ccvshop een eigen betaalsysteem ontwikkeld zodat je niet voor elke betalingsoptie een aparte provider nodig hebt. Ook voor de nodige extra ondersteuning biedt ccvshop voldoende mogelijkheden. Zo kan je denken aan extra ondersteuning bij de inrichting van je webwinkel of advies op seo gebied zodat je webshop nog beter wordt gevonden.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.9 Geweldig!

Specificaties

  • CCV bedrijf
  • Goede optie
  • Sterk platform

Voordelen

  • Relatief goedkoop
  • Alles wat je nodig hebt
  • Snel gestart

Nadelen

  • Weinig nadelen

Beste soundbars