Mijnwebwinkel reviews

Over Mijnwebwinkel

mijnwebwinkel-logo

Mijnwebwinkel is een Nederlands bedrijf, opgericht in 2005 en gevestigd in Oss. Het doel van Mijnwebwinkel is het mogelijk maken dat iedereen die het wil, zonder technische kennis snel een eigen webwinkel kan beginnen. Het software pakket dat Mijnwebwinkel ontwikkeld heeft, blinkt dan ook uit in klantvriendelijkheid. De backend van je webwinkel is in feite al helemaal klaar en je hoeft alleen zelf templates te kiezen en content in te vullen. Op dit moment maken ruim 40.000 Nederlandstalige webwinkels gebruik van de software van Mijnwebwinkel. Het is daarmee in Nederland een van de populairste softwarepakketten voor webwinkels.

Mijnwebwinkel iets voor jou?

Het platform van Mijnwebwinkel

Het platform van Mijnwebwinkel maakt gebruik van standaard templates die slechts in beperkte mate op maat te maken zijn. Het invoeren van gegevens en het indelen van de structuur van je webwinkel gaat heel gebruiksvriendelijk met klikken en slepen. Maak je gebruik van Mijnwebwinkel, dan heb je toegang tot een uitgebreide supportdienst. Een ander sterk punt van Mijnwebwinkel is het feit dat er standaard een SEO-pakket bij zit, dat je eenvoudig een meertalige webwinkel kunt bouwen en dat de software van Mijnwebwinkel gemakkelijk te koppelen is aan diverse boekhoudpakketten. Standaard kun je met Mijnwebwinkel software ook facturen en pakbonnen genereren en je voorraad bijwerken.

Voorbeelden webwinkels

Ruim 40.000 Nederlandstalige webwinkels maken gebruik van Mijnwebwinkel-software. Zo vind je onder hun afnemers webwinkels in algemene goederen, maar ook webshops die echte specialties leveren. Als voorbeelden noemen we een webwinkel met zeepproducten op basis van olijfolie, een webwinkel met zelf ontworpen bikini’s, een webwinkel in tassen en accessoires, een webshop met zelfbedrukte T-shirts en een webwinkel met zelfgemaakte juwelen. Maar ook broodjeszaken, wijnhandelaren en een bezorgdienst voor gebak maken gebruik van Mijnwebwinkel software.

Prijzen

Via Mijnwebwinkel is het mogelijk om een gratis webshop te beginnen met het Go Pakket. Deze is echter wel beperkt. Allereerst zijn gegevens niet versleuteld. Ook mag je maar 25 producten online aanbieden. De support die je bij een gratis webwinkel kunt krijgen, is noodzakelijkerwijs van beperkte aard. Is je winkel groter, dan kun je kiezen voor het Pro Pakket. Hier zijn je gegevens wel versleuteld, krijg je een eigen domein en e-mail en mag je tot 2500 producten online aanbieden. De support die je krijgt is uitgebreid. De kosten bedragen EUR 19 per maand. Bij het Premium Pakket, wat je EUR 49 op maandbasis kost, kun je jouw website tailor-made maken en is de support zeer uitgebreid. Ook krijg je dan de beschikking over een Kassa-module. Het aantal producten dat je mag aanbieden kent bij dit pakket geen beperkingen.

Features en extra info

Een sterk punt van Mijnwebwinkel is het gemak waarmee diverse modules aan hun software kunnen worden gekoppeld. Mijnwebwinkel heeft dan ook een aantal partnerschappen aangegaan om de koppeling zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te laten verlopen. Voor offertes en facturen kun je gebruik maken van Moneybird en je kunt Mailchimp inzetten voor je nieuwsbrieven. Bij problemen maak je gebruik van de juridische dienstverlening van Charlotte’s Law en je kunt je afnemers vragen om op Kiyoh een review over je webwinkel en je serviceniveau te publiceren.

Reviews

 1. Nicole

  Erg klant onvriendelijk.
  Behoorlijke bug ontdekt, maar dat krijgt absoluut geen aandacht. Ze gaan het wel “een keer” oplossen. Ondertussen loop ik omzet mis hierdoor maar dat boeit ze niet. Verder bijzonder slechte backup, het is niet mogelijk om een backup terug te laten zetten van 1 shop. (en dat in deze tijd!) Downtime is enorm hoog, bijna elk weekend ligt het platform er wel een paar uur uit of heeft performance problemen.

  Prijs: 2/5
  Service: 1/5
  Kwaliteit: 3/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 4/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8.1 Geweldig!

Specificaties

 • Prima platform
 • Verzend en retour opties
 • Eenvoudige designs
 • Voor beginners

Voordelen

 • Eenvoudig
 • Goedkoop
 • Snel starten

Nadelen

 • Voor beginners
 • Weinig functies