Shopify reviews

Over Shopify

shopify-logo

Shopify is een van de leiders op het gebied van webshop software en misschien wel de makkelijkst e tool om je webshop mee te bouwen. Het maakt niet uit of je net begint (en geen website of e-commerce ervaring hebt), of dat je op zoek bent naar een manier om uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen. Maar is Shopify echt zo goed als het marketingmateriaal zegt? Is het echt het meest beginnersvriendelijke platform dat er bestaat?

 

Shopify webshop platform

Shopify is in eenvoudige termen een online platform voor alle vormen van e-commerce. Het stelt u in staat om uw webwinkel op te zetten en te verkopen wat u maar wilt (goederen en diensten). U kunt uw producten organiseren, het design aanpassen, betalingen accepteren (alle payment providers), bestellingen volgen en beantwoorden, en u kunt het allemaal doen binnen de Shopify interface. Shopify is een volledig geïntegreerde e-commerce oplossing, die kant-en-klare online shops biedt die u naar hart en lust kunt aanpassen. Shopify heeft de capaciteit om een zware functie uit de doos te hebben, maar dat sleept de laadtijden of de slickness van het gebruik van een Shopify site niet mee. Betalingsplannen zijn gebaseerd op maandelijkse facturering, maar voor iedereen die een winstgevende winkel heeft, moeten deze snel verwaarloosbare kosten worden.

Voor wie is Shopify het meest geschikt?

Shopify onderscheidt zich van andere e-commerce oplossingen, voornamelijk door zijn multifunctionele karakter. Als eerste zijn ze zeer eenvoudig op te zetten en op gang te brengen, zodat het gebruikt kan worden door beginners die nog nooit nat zijn geworden in e-commerce. De hele tool is zeer betaalbaar (meer daarover in een minuut), dus het is een aantrekkelijke keuze voor kleine bedrijven die net beginnen en de kosten willen minimaliseren.
Shopify biedt vele sjabloonontwerpen/structuren voor u om te profiteren van, zodat u niet hoeft in te huren om u te helpen met de winkel. U kunt letterlijk bouwen, stijl, en start uw online winkel allemaal op uw eigen.
Shopify biedt ook offline oplossingen – u kunt Shopify gebruiken in uw eigenlijke fysieke winkel, en het integreren met de operatie die u al hebt opgezet.

Als we echter zouden wijzen op de absoluut perfecte gebruiker, het soort gebruiker dat het meeste uit Shopify haalt, zouden we zeggen dat het beginners zijn. Mensen en ondernemers die net beginnen in de e-commerce ruimte en die de best mogelijke oplossing willen krijgen, terwijl ze tegelijkertijd de kosten zo laag mogelijk willen houden, zullen Shopify het meest voordelig vinden.

 

Ga naar website

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

7.9 Goed

Specificaties

  • eCommerce
  • App store
  • 1000+ designs
  • payments

Voordelen

  • Goedkoop
  • eenvoudig op te zetten
  • prima seo
  • Veel functionaliteiten

Nadelen

  • Oplopende kosten
  • Geen standaard INFO@ email