Shoppagina review

v.a. €9,50

Over Shoppagina

shoppagina-logo

Shoppagina biedt beginnende webshopeigenaren een complete webwinkel die snel online is. Veel klanten zijn tevreden. Minstens vierhonderd positieve reviews staan online.
Wat opvalt is de frisse layout, waar voor rood en blauw als accentkleuren is gekozen. De focus is op het informeren van beginnende webeigenaren van middelgrote winkels. Er is geen technische kennis vereist want je hebt 24/7 ondersteuning.

Shoppagina iets voor jou?

Het platform

Het opzetten van een eigen webwinkel is binnen Shoppagina eenvoudig. Je kunt kiezen uit drie pakketten die allemaal de eerste 30 dagen gratis zijn. Wil je een grote dynamische webshop opzetten met meer dan duizend producten dan kies je voor het geavanceerde pakket. Het verschil in prijs zit vooral in het aantal producten dat je in je webshop kunt aanbieden en de hoeveelheid mailadressen, die je krijgt per pakket. Je krijgt in alle pakketten onbeperkt diskruimte en dataverkeer. Je kunt kiezen welke iDeal betaalmethode je koppelt aan je webwinkel, zoals Mollie of Sisow en je betaalt vanaf 0,25 cent per transactie. Je webwinkelpakket is per maand opzegbaar.

Voorbeelden

Diverse webshops zijn gebouwd met Shoppagina zoals gitaaronderdelen online shops en winkels in tassenverkoop of in beddengoed. Het basispakket begint bij 250 producten en het grootste pakket biedt ruimte aan 5000 producten. Bovendien zit in het geavanceerde pakket de optie voor CSV import. Voorraadbeheer ontbreekt in het basispakket.

Prijzen

Een webshop beginnen kun je gratis uitproberen met 60 producten. Je betaalt nog niets en kunt je webshop nog stoppen. Je hebt een maand lang de tijd om producten te plaatsen en te verkopen in je winkel. Daarna kies je uit een abonnement voor een basispakket voor 9,50 euro, een extra pakket voor 14,50 euro of een geavanceerd pakket voor 24,50 euro per maand.

Features en extra info

In de pakketten is de domeinnaam gratis inbegrepen evenals een SSL-certificaat ten behoeve van de veiligheid van je webshop. De ondersteuning is ook gratis. Dat is handig wanneer je advies nodig hebt over vormgeving en SEO. In de webshop vind je een informatiepagina met een handleiding met veel informatie over hoe je jouw shop kunt bouwen en vormgeven. Shoppagina biedt nu ook een SEO-tool aan om met je webshop hoger in Google te laten scoren, gemakkelijker kan bijna niet.

Reviews

 1. RelekoFietsen

  Voor de kleine ondernemer ideaal! Niks geen gedoe en super eenvoudig.
  Heel erg bedankt!

  Prijs: 5/5
  Service: 5/5
  Kwaliteit: 5/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5
 2. Bas

  Shoppagina is een goed begin voor een webshop als je het voor erbij wil doen, maar wil je een serieus business opzetten dan moet je er zeker geen gebruik van maken.
  Zitten nog heel veel “foutjes” in. Support laat te wensen over en shop is regelmatig onbereikbaar op internet.

  Prijs: 4/5
  Service: 2/5
  Kwaliteit: 2/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 3/5
 3. Henk

  Voor ons heeft het alles wat het moet hebben. Ik vindt het een aanrader.

  Prijs: 5/5
  Service: 5/5
  Kwaliteit: 5/5
  Gebruiksvriendelijkheid: 5/5

Plaats een recensie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling:

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

7.1 Goed!

Specificaties

 • Goedkoop
 • Klein platform

Voordelen

 • Snel beginnen
 • Goedkoop

Nadelen

 • Zwak design